RHEINZINK – Επικαλύψεις στεγών

Ο Τιτανιούχος Ψευδάργυρος, είναι φυσικό υλικό με μακροχρόνια αρχιτεκτονική αισθητική. Ολα τα προϊόντα RHEINZINK προσφέρονται αφ’ ενός σαν “καθαρός τσίγκος” και αφετέρου σαν “πατιναρισμένος τσίγκος” με τη χαρακτηριστική γκριζογαλάζια όψη ενός υλικού που απόκτησε προκαταβολικά την πατίνα της πολυκαιρίας.

Τα φύλλα και οι ταινίες απο Τιτανιούχο Ψευδάργυρο της RHEINZINK, εξασφαλίζουν υψηλής ποιότητας εμφάνιση και πολύπλευρες δυνατότητες επεξεργασίας όψεων και επικαλύψεις στεγών. Οι ταινίες και τα φύλλα Τιτανιούχου Ψευδάργυρου RHEINZINK, παράγονται με τήξη κράματος καθαρού ηλεκτρολυτικού ψευδαργύρου (βαθμού καθαρότητας 99,995%), με ποσοστά χαλκού και τιτανίου.

Η πρώτη ύλη τήκεται, χύνεται και ελασματοποιείται σε μια μόνο εργασιακή φάση και τυλίγεται σε ρολό.
Οικολογικά ακίνδυνο με ποσοστό ανακύκλωσης πάνω απο 90%. Τα προϊόντα έχουν την πιστοποίηση “QUALITY ZINK” κατά DIN EN ISO 9001. Δεν χρειάζονται συντήρηση, ούτε καθαρισμό και διατηρούν τα παραπάνω πλεονεκτήματά τους για πολλά χρόνια.

Στις επενδύσεις όψεων παρουσιάζεται σαφώς ευρύτερη ποικιλία δυνατοτήτων. Η επιτόπου διαμόρφωση και εφαρμογή των φύλλων με ραφή, όπως στις στέγες, εμπλουτίζεται με προ διαμορφωμένα φύλλα (κυματοειδή, τραπεζοειδή κλπ.) ή τεμάχια μεγάλων διαστάσεων (κασέτες που τοποθετούνται οριζόντια ή κατακόρυφα), πλακίδια σε σχήμα τετράγωνο ή ρόμβου καθώς και περσίδες ή άλλες κατασκευές.

RHEINZINK – Απλή Αναδίπλωση

Η απλή αναδίπλωση ενδείκνυται για στέγες με κλίση πάνω από 25° καθώς και σε επενδύσεις όψεων. Το έντονο πλάτος της ραφής (12mm) ενδείκνυται για αρχιτεκτονικές λύσεις σε οριζόντιες ή διαγώνιες επικαλύψεις.

RHEINZINK Διπλή Αναδίπλωση

Συγκρινόμενο με άλλα συστήματα ραφής, η διπλή αναδίπλωση υπερέχει λόγω των λεπτών γραμμών και των πολλαπλών δυνατοτήτων σχεδίασης. Το κλείδωμα επιτυγχάνεται με μηχανή ή με ειδικά εργαλεία (χειροκίνητα). Ενδείκνυται για κλίση στεγών μικρότερη των 2°.

RHEINZINK – Σύστημα ραφής (κλείδωμα) σε μεταλλικό καδρόνι

Το σύστημα ραφής RHEINZINK CLIP STRIP είναι ευρέως διαδεδομένο σαν Βελγικό και Γερμανικό σύστημα στις στέγες με μεταλλικά καδρόνια, το οποίο ικανοποιεί την αυξανόμενη ζήτηση για γρήγορη και οικονομική επικάλυψη. Γι’ αυτό το σύστημα, η RHEINZINK παράγει ένα ειδικό προφίλ μηχανής σχήματος U, που σε συνδυασμό με το καπάκι το οποίο κουμπώνει, δημιουργεί μια καλαίσθητη και ευθύγραμμη συρραφή.

Δείτε επίσης