1. Αρχική
  2. /
  3. CORTEN STEEL
  4. /
  5. Προφίλ κουφωμάτων COR-TEN
  6. /
  7. Προφίλ κουφωμάτων COR-TEN

Προφίλ κουφωμάτων COR-TEN

Βιωσιμότητα με SEQUOIASTEEL

Με τη μοναδική επιφανειακή οξείδωση και ταυτόχρονα μόνιμη αντοχή στις καιρικές συνθήκες, οι χάλυβες CORTEN προσφέρουν ένα ευρύ φάσμα πιθανών εφαρμογών.
Ιδιαίτερα οι ανοξείδωτοι χάλυβες και οι χάλυβες CORTEN εκπληρώνουν την επιθυμία για μεγαλύτερη περιβαλλοντική συμβατότητα και βιωσιμότητα περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο υλικό. Χωρίς την εφαρμογή βαφής ή βερνικιού, τα υλικά δεν απαιτούν πρόσθετες χημικές επιφανειακές επεξεργασίες και, με ελάχιστη συντήρηση, είναι πιο φιλικά προς το περιβάλλον και μειώνουν τις εκπομπές CO 2.

SEQUOIASTEEL
είναι το χρώμα και η δομή,
τέχνη και αρχιτεκτονική
Είτε έργα τέχνης, κτίρια διάσημων αρχιτεκτόνων είτε σχέδια κήπων, η κόκκινη-καφέ προστασία επιφάνειας που δημιουργείται με την πάροδο του χρόνου ταιριάζει κομψά στο τοπίο και είναι κοντά στη φύση. Η μοναδική πατίνα ανοιχτόχρωμων και αργότερα σκούρων καφέ αποχρώσεων παρέχει διαρκή προστασία από τις καιρικές επιρροές. Με τη μοναδική επιφανειακή τους οξείδωση, οι χάλυβες CORTEN προσφέρουν ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών. Τώρα θα βρείτε τρεις νέες διατομές προφίλ από στοκ στη σειρά προϊόντων SEQUOIASTEEL.

Κοιλοδοκός μπίνι. TYPE “L”

Κοιλοδοκός μπίνι. TYPE “T”

Γωνία

Δείτε επίσης