Ζαρντινιέρες COR-TEN Topic

Το χείλος γύρω από τη βάση του TOPIC αντανακλάται στο χείλος στο επάνω μέρος. Η μικρή, εσοχή άκρη στη βάση της ζαρντινιέρας TOPIC δημιουργεί την ψευδαίσθηση ότι επιπλέει ελαφρώς πάνω από το έδαφος.

Χαρακτηριστικά

Η ζαρντινιέρα TOPIC corten δίνει στους κήπους μια κομψή, διαχρονική και ζεστή εμφάνιση, χάρη στην πορτοκαλο-καφέ πατίνα στο μέταλλο. Αυτή η πατίνα σχηματίζεται από ένα φυσικό στρώμα σκουριάς.

Ο χάλυβας Corten είναι ένα κράμα μετάλλων που κατασκευάζεται με την προσθήκη χαλκού, φωσφόρου, πυριτίου, νικελίου και χρωμίου στο σίδηρο. Όταν εκτίθεται στον αέρα, το υλικό σχηματίζει ένα προστατευτικό στρώμα σκουριάς. Αυτή η φυσική επίστρωση αποτρέπει την περαιτέρω διάβρωση, παρατείνοντας τη διάρκεια ζωής της ζαρντινιέρας.

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ:

  • 5 χρόνια εγγύηση.
  • Οι ζαρντινιέρες από χάλυβα Corten είναι πολύ στιβαρές, ανθεκτικές, ανθεκτικές στις καιρικές συνθήκες, με χαμηλή συντήρηση και ανθεκτικές.
  • Η ζαρντινιέρα έχει πόδια και οπές αποστράγγισης. Αυτά επιτρέπουν στη ζαρντινιέρα να επιπλέει λίγο πάνω από το έδαφος (90 mm) και παρέχουν βέλτιστη αποστράγγιση.
  • Τα πόδια στη βάση αυτής της ζαρντινιέρας διευκολύνουν τη μετακίνηση, για παράδειγμα, με μια τροχήλατη πλατφόρμα.
  • Ο χάλυβας Cor-Ten έχει τυπικό πάχος 2 mm. Μπορεί να διατεθεί και σε άλλα πάχη.
    Η ζαρντινιέρα μπορεί να προσαρμοστεί.

 

 

Δείτε επίσης